Igazságot a bicskei áldozatoknak, biztonságot a gyerekeinknek!

Igazságot a bicskei áldozatoknak, biztonságot a gyerekeinknek!

A bicskei pedofil visszaélés bebizonyította, hogy a Fideszes gyerekvédelem megbukott.

A gyerekeink védtelenek, a biztonságuk megteremtése közös feladatunk. Ezért szólaltam fel a Novák Katalin lemondását kiharcoló tüntetésen, ezért ígértem ott is, hogy a Szikrával a változásért fogunk dolgozni. Egy olyan országért, ahol annak a gyereknek is biztonságos gyerekkora lehet, aki nem a Fidesz-elitbe születik.

Álljunk ki közösen a gyerekek biztonságáért!

  • Védelmet a gyerekeinknek! Követelünk jelzőrendszereket az intézményekbe, hogy a gyerekek szólni tudjanak, ha bajban vannak!

  • Támogatást a gyerekeinknek! Követelünk méltó fizetést a gyerekeinkért felelős szakembereknek, a pedagógusoknak, a szociális munkásoknak!

  • Segítséget a gyerekeinknek! Követelünk olyan szexuális oktatást, amelyben a gyerekek megtanulják, hogyan jelöljék ki a saját határaikat!

  • Biztonságot a gyerekeinknek! Követelünk olyan végrehajtási törvényt, amely kimondja, hogy gyerekes családokat nem lehet elhelyezés nélkül az utcára tenni!


Ahogy ígértem, törvényt adok be a gyerekeink védelméért, a Fidesz arcába tolom, hogy a gyerekvédelemnek csúfolt pénzszórásuk megbukott.

Novák és Varga bukása megmutatta, hogy a nyilvánosság és a dühünk sok mindenre képes.

Írd alá a követeléseket és juttasd el őket minél több emberhez, mert közös felelősségünk minden gyerek biztonsága!

Jámbor András,
A Szikra országgyűlési képviselője


Támogatta